42,195 χλμ για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Εικόνα almanous
Υποβλήθηκε από almanous στις Τετ, 11/05/2014 - 13:01.

Σκοπός 

Όπως πιθανόν να ξέρεις, την Κυριακή 9-11-2014 θα τρέξω στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, με την ομάδα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Γράφτηκα στην ομάδα το 2012 στα 5χλμ, πέρυσι έτρεξα στα 10 χλμ και φέτος πάω για την υπέρβαση των 42,195 χλμ.

Έχω κάνει μεγάλες θυσίες για να πετύχω το σκοπό αυτό: προπονήθηκα σκληρά, αγόρασα παπούτσια, κάλτσες, ξαναπροπονήθηκα, ίδρωσα πολύ, μιλάμε για πάρα πολύ, στερήθηκα το φαγητό (ελάχιστα), αφιέρωσα τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μου και πολλά άλλα. Όλη αυτή η προσπάθεια πλησιάζει στο τέλος της.

Τώρα όμως είναι που χρειάζομαι τη δική σου βοήθεια για να καταφέρω να τερματίσω. Εκτός από την ψυχολογική υποστήριξη, θέλω να μου πάρεις ένα δώρο. Τι ζητάω; Τίποτα σπουδαίο.  Δε μου πήρες δώρο στα γενέθλια μου, στη γιορτή μου, τα Χριστούγεννα, το Πάσχα. Τώρα όμως το έχω ανάγκη. Θέλω να καταλάβεις ότι μου είναι απαραίτητο. Θέλω να μου αγοράσεις μία κουνουπιέρα ή ένα εμβόλιο ή μία θεραπευτική τροφή ή κάτι τέλος πάντων από αυτή τη λίστα των αυτονόητων για πολλούς από εμάς αγαθών. Ειδικά το τελευταίο διάστημα οι ανάγκες για στήριξη των συνανθρώπων μας έχει εκτοξευτεί: θανατηφόρες ασθένειες (Έμπολα), επισιτιστικές κρίσεις, εκτοπισμοί πληθυσμών και πόλεμοι (Μέση Ανατολή και Αφρική), χαμός γίνεται.

Βάλε λοιπόν τα δυνατά σου και βοήθησε κι εσύ. Δε χρειάζεται να ξηλωθείς. Αν βάλουμε όλοι από λίγα θα φτάσουμε το ποσό των 500 € και θα με βοηθήσετε να κάνω τον αγώνα της ζωής μου. Α και μην τα στείλετε σπίτι – στείλτε τα εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Ξεκινάω εγώ κάνοντας μου το πρώτο δώρο και περιμένω τη δική σου συμμετοχή.

Στόχος 

Θέλουμε να συγκεντρώσουμε:500,00 €
250€
500€
250€ από τα 500€ στόχο

Έχουν συγκεντρωθεί:

1xΦάρμακα κατά του HIV/AIDS
2xΘεραπευτική τροφή
5xΕμβόλια
6xΧάπια για ασθενείς με Έμπολα
1xΚιτ εξυγίανσης νερού