Ο ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

Εικόνα ΔΡΟΣΟΣ ΓΚΑΝΤΟΣ
Υποβλήθηκε από ΔΡΟΣΟΣ ΓΚΑΝΤΟΣ στις Τρί, 03/01/2016 - 16:55.

Σκοπός 

Η συμμέτοχη σ’ ένα Μαραθώνιο πέρα από προσωπική ευχαρίστηση αποκτά ένα ιδιαίτερο νόημα όταν συνδυάζεται με κοινωνική προσφορά και οι αξίες που εμπεριέχονται σ’ αυτόν γίνονται πράξη.  Η Αλληλεγγύη, ως βασική αξία του Μαραθωνίου Δρόμου, αποτελεί βασικό γνώρισμα του πολιτισμού και της κουλτούρας μας.

Στις 10 Απριλίου τρέχω στο Μαραθώνιο Λεμεσού στην Κύπρο για να στηρίξω:

·   Το έργο των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα», που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο, τη Σάμο, τα Δωδεκάνησα, την Αθήνα και την Ειδομένη στη μαραθώνια προσπάθεια τους να ανταποκριθούν στις ανθρωπιστικές και ιατρικές ανάγκες των προσφύγων που φτάνουν στη Ελλάδα, διανέμοντας είδη πρώτης ανάγκης, παρέχοντας ιατρική περίθαλψη, προσωρινή στέγαση, υπηρεσίες παροχής νερού και υγιεινής. Κάνοντας μια δωρεά στην καμπάνια μου βοηθάς τους Γ.Χ.Σ. να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την περίθαλψη των προσφύγων, γιατί η Ανθρωπιά δεν έχει σύνορα και παράλληλα ενισχύεις το αίτημα για ασφαλή και νόμιμη διέλευση τους (#safepassage).

ΚΑΙ

· Το φιλανθρωπικό σωματείο Νάουσας «Η ΕΛΠΙΔΑ», που στεγάζεται στην Δ. Σολωμού 3 και συγκεντρώνει είδη διατροφής, ένδυσης, υπόδησης κ.λ.π. για άπορες οικογένειες του διευρυμένου Δήμου Νάουσας, κάθε μέρα 9:00 – 12:00 στην είσοδο (Δ. Σολωμού 3, δίπλα στο καφέ «ΑΛΛΟΥ»).

Κάνοντας μια δωρεά στους Γ.Χ.Σ. για τους πρόσφυγες και τρόφιμα στο φιλανθρωπικό σωματείο «Η ΕΛΠΙΔΑ» στέλνουμε μαζί ένα μήνυμα αλληλεγγύης, ώστε να μη χαθεί η ελπίδα και το όνειρο των προσφύγων να ζήσουν σε ένα ασφαλές μέρος και στις άπορες οικογένειες στην πόλη μας το αυτονόητο, ότι παρά την κρίση παραμένουμε Άνθρωποι.

Στόχος 

Θέλουμε να συγκεντρώσουμε:500,00 €
215€
500€
215€ από τα 500€ στόχο

Έχουν συγκεντρωθεί:

17xΙσοθερμική κουβέρτα
3xΘεραπευτική τροφή
4xΕμβόλια
1xΣωσίβιο