Τι θα λαβει ο παραληπτης του δωρου μου;

Ο παραλήπτης του δώρου θα λάβει μια κάρτα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) με μια φωτογραφία και μια περιγραφή του δώρου του.

Το δωρο μου οντως θα μεταφερθει στις αποστολες σας;

Το δώρο σας αντιστοιχεί σε μια δωρεά που θα ενισχύσει τις αποστολές των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Όλα τα προϊόντα που διατίθενται σαν «δώρα χωρίς σύνορα» είναι πραγματικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στις αποστολές μας ανά τον κόσμο. Όμως ο απαιτούμενος αριθμός π.χ. εμβολίων, και η ακριβής χρονική στιγμή που θα απαιτηθούν στις παρεμβάσεις μας δεν μπορούν να προβλεφθούν, καθώς μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκύψει ανάγκη για έναν μαζικό εμβολιασμό εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών. Για το λόγο αυτό, έχουμε επιλέξει προϊόντα που χρησιμοποιούνται ευρέως στις αποστολές μας.

Οι τιμες των δωρων που αναγραφονται ειναι αληθινες;

Οι τιμές των ειδών που αναγράφονται ισχύουν κατά προσέγγιση (λόγω αλλαγής συναλλάγματος, μπορεί να υπάρχουν μικρές τροποποιήσεις.)

Που θα διατεθει η δωρεα μου;

Η δωρεά σας θα διατεθεί στις αποστολές των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Αυτή τη στιγμή, χιλιάδες εθελοντές μας εργάζονται σε αποστολές της οργάνωσης σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους με στόχο να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές.

Ποτε θα λαβω την αποδειξη της δωρεας μου;

Η απόδειξη για τη δωρεά που έχετε κάνει θα σας σταλεί ταχυδρομικώς περίπου 4-6 εβδομάδες από την ημερομηνία δωρεάς. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την απόδειξή σας, τηλεφωνήστε στο Τμήμα Δωρητών, 210 5 200 500.

Πως διασφαλιζετε τα προσωπικα μου δεδομενα;

Τα στοιχεία σας δεν παραχωρούνται ποτέ σε τρίτους. Αναλυτικά για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων διαβάστε εδώ